EUROPA Glass Railings

EUROPA Glass Railings {noPicture}

Το Σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι μία ολοκληρωμένη κατασκευή γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής.

Είναι μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις με μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας. Η βάση του δέχεται θερμικώς επεξεργασμένους διπλούς υαλοπίνακες.

Ο σχεδιασμός του συστήματος σε συνδυασμό με τη χρήση πολλαπλών στρώσεων μεμβράνης συγκόλλησης PVB στους υαλοπίνακες, παρέχει αυξημένη ασφάλεια σε περίπτωση θραύσης μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο πτώσης του υαλοπίνακα μετά από αυτή.

Τέλος, η ειδική μεμβράνη συγκόλλησης PVB* μπορεί να είναι φιμέ ή διαφορετικό χρώμα από παλέτα ευρείων αποχρώσεων, χαρίζοντας στην τελική φόρμα μια νότα πολυτελείας.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία
Συνολικά πάχη υαλοπινάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 11,5 mm, 17,5 mm και 21,5 mm με διπλές υαλώσεις πάχους 5mm, 8mm και 10mm αντίστοιχα.
Δύο εκδόσεις του συστήματος με:
- Σύστημα με βάση 150mm πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια.
- Σύστημα με βάση 80mm πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σύσφιξη του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα epdm.
Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 20μm.
Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 700mm ή 1000mm με την βάση RB 84704 (80mm πλάτος) και έως 1200mm με την SA-84701 (150mm πλάτος).
Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δίνει επιπλέον την δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού προσδίδοντας αίσθηση τόσο μοντέρνα στο σύστημα όσο και πολυτέλειας.*
Τοποθέτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90º.
Εγκατάστασης τόσο με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτ. Χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από την βάση και τα πλευρικά καπάκια.

*η δυνατότητα αφορά σε ιδιότητες του υαλοπίνακα ο οποίος αποτελεί προϊόν που παράγεται από ανεξάρτητες εταιρείες και τοποθετείται από τον κατασκευαστή κατά την τοποθέτηση του συστήματος. 

 

 

Πίσω